سس گوجه فرنگی و آب گوجه فرنگی همگی شامل جداسازی پوست و دانه می شوند و این کسر ترکیبی که در نقاط مختلف جهان به تفاله معروف است، به عنوان خوراک دام استفاده می شود.
پالپ، همانطور که در اروپا شناخته می شود، حاوی مقادیر قابل رب گوجه رعنا توجهی پروتئین و روغن است اما نسبتا فیبری است.
نویسنده قابلیت هضم تفاله گوجهفرنگی را در آزمایشگاه اندازهگیری کرده و سطح 65% را پیدا کرده است که به طور جزئی کمتر از مقدار سبوس گندم است.
با این حال، ارزش انرژی قابل هضم این ماده رب گوجه فرنگی به طور قابل توجهی با وجود 15٪ روغن غنی می شود (شکل نویسنده بر اساس ماده خشک بیان شده است).
گزارش شده است که دانه های گوجه فرنگی از بقیه محصول مشترک جدا شده و یک روغن بسیار غیراشباع استخراج شده است.
با استخراج کیک دانه گوجه فرنگی غنی از پروتئین است و خوراکی با کیفیت بالا محسوب می شود. میزان مواد جامد رب گوجه فرنگی مطابق با استانداردهای محصول است و باید از استاندارد مربوطه برای منطقه شما استفاده شود.
در ایالات متحده و بر اساس Codex Alimentarius، رب گوجه فرنگی باید حاوی رب گوجه فرنگی 5 کیلویی حداقل 24 درصد مواد جامد گوجه فرنگی بدون نمک باشد.
استفاده از رنگ مصنوعی تحت هیچ شرایطی مجاز نمی باشد. فقط رب گوجه فرنگی کامل را می توان بدون صلاحیت «رب» نامید. از نظر تجاری، این محصول تقریباً همیشه حاوی نمک و ریحان است.
بسته بندی رب گوجه فرنگی تنها در میزان غلظت آن با بسته بندی رب گوجه طبیعی تفاله گوجه فرنگی متفاوت است. مراحل پردازش اولیه یکسان است.
در غلظت، تابه وکیوم به کتری باز ترجیح داده می شود زیرا پخت در دمای پایین تری انجام می شود.
بسته به اندازه شرکت، غلظت رب گوجه فرنگی در اواپراتورهای تک یا چند اثره، با پردازنده های بزرگ با استفاده از واحدهای اثر سه گانه و چهارگانه انجام می شود.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.