چای محمود یک کیلویی همراه با آلکالوئیدهای مفید، حاوی گوانین است که با حرارت دادن طولانی مدت یا ماندن طولانی مدت چای دم کرده، می تواند به گوانیدین تبدیل شود که دارای خواص سمی است.
فلاونوئیدها عمدتاً به صورت کاتچین در چای وجود دارند که کیفیت و خواص مفید چای به ویژه چای سبز را تعیین می کنند [9]. کاتچین ها 20 تا 30 درصد ماده خشک چای را تشکیل می دهند و هرچه پلی فنول های موجود در چای خشک بیشتر باشد، کیفیت دم کرده بالاتر، رنگ، قابض بودن و عطر نوشیدنی بهتر می شود.
چای حاوی 8 کاتچین است که گالوکاتچین، اپی گالوکاتچین و اپی گالوکاتچین گالات بیشترین مقدار را دارند [3]. کاتچین های برگ چای شکنندگی و نفوذپذیری مویرگ ها را کاهش می دهند، تنفس بافت را عادی می کنند، از پیشرفت تصلب شرایین جلوگیری می کنند، در متابولیسم پروتئین های پیچیده شرکت می کنند، بر فعالیت آنزیم ها، به ویژه آنزیم تلومراز، که تقسیم سلولی را تنظیم می کند، تأثیر می گذارند. فرآیندها .
اپی گالوکاتچین گالات چای سبز فعالیت آنزیم های کلیدی استخوان سازی را افزایش می دهد، کانی سازی بافت استخوانی را افزایش می دهد و فعالیت استئوکلاست ها را مسدود می کند.
در سپسیس و آرتریت روماتوئید موثر است. علاوه بر این، کاتچین های چای آنتی اکسیدان های قدرتمندی هستند که عملکرد رادیکال های آزاد را خنثی می کنند. آنها به اتصال مواد سمی مختلف و حذف آنها از بدن کمک می کنند، اثر اتصال دهنده و باکتریواستاتیک دارند.
کاتچین ها از پیشرفت بیماری هایی مانند بیماری آلزایمر و پارکینسون جلوگیری می کنند. در حال حاضر، بیوفلاونوئیدهای چای دارای طیف وسیعی از خواص دارویی هستند، مانند محرک ایمنی، قلبی، رادیویی، کبدی، محافظت کننده از پوست، ضد ترومبوتیک، ضد حساسیت، ضد تومور و ضد ویروسی.
چای سبز ترکیب شیمیایی مشخصه برگ چای تازه را حفظ می کند که حاوی استریو ایزومرهای گروه کاتچین به مقدار 0.32 گرم در گرم است. چای سیاه حاوی کاتچین های مونومری کمتری است، زیرا در طی تخمیر، پلیمریزاسیون آنها با تشکیل تافلاوین های الیگومریک (رنگ زرد-نارنجی) و تآروبیگین ها (رنگ قرمز-قهوه ای) اتفاق می افتد که کیفیت چای را تعیین می کند.
تیافلاوین ها اولین محصولات اکسیداسیون کاتچین ها و کاتچین گالات ها در طی تخمیر هستند که به چای سیاه طعمی گس و رنگ طلایی روشن می بخشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.