در این متن خبری می خواهیم به مستندات ایزو 22000 بپردازیم که شرکت های مواد غذایی باید آن را داشته باشند و طبق اصول این سیستم مدیریتی جلو بروند.
سازمان های مواد غذایی که تاکنون مستندات ایزو 22000 را در سازمان خود اجراء نکرده اند، در آینده با ضرر بزرگی مواجه می شوند و شاید الان هم دچار ضرر و زیان بزرگی شده باشند. این گونه سازمان ها به اصول ایمنی و بهداشت مواد غذایی نیاز دارند تا بتوانند به حیات خود ادامه دهند و شرایط این روزهای کاری را برای خود آسان کنند، به همین دلیل ما بر آن شدیم تا مستندات ایزو 22000 را برای شما طراحی کنیم تا شما عزیزان بتوانید از این مستندات به نحو احسن استفاده کنید.
تعریف مستندات ایزو 22000
هدف اصلی مستندات ایزو 22000 طراحی و توسعه نظامنامه مدیریت ایمنی مواد غذایی است. یعنی این الزامات تمامی شرایطی را که باعث آلوده شده سیستم های مواد غذایی می شود را مورد بررسی قرار می دهد. قسمت های اصلی این مستندات شامل:
- چگونگی جابه جایی مواد اولیه به داخل انبار طبق الزامات ایمنی و بهداشت
- چگونگی انتقال مواد اولیه از انبار به داخل خط تولید
- چگونگی بسته بندی محصولات نهایی
- تعیین ریسک های منجر به آلودگی در سازمان
- پیاده سازی اقدام اصلاحی طبق اصول مدیریت کیفیت
- پیشگیری از آلودگی های سازمانی به وسیله طرح های کنترل کیفیتی در سازمان.
- توازن خطوط تولید و مونتاژ
- انبار نهایی
جهت دریافت و آگاهی از هزینه های مربوط به این مستندات با شماره های زیر تماس بگیرید.
[toggle title=”راه های ارتباطی” state=”open”]شماره موبایل: 09902702205 – شماره ثابت: 08733230268[/toggle]
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.