شکلات هیس قرمز به عنوان یک گزینه سالم شهرت پیدا کرده است، زیرا دانه های کاکائو که شکلات از آن تهیه می شود، حاوی مواد شیمیایی گیاهی به نام فلاوانول است که برای سلامت قلب مورد بررسی قرار می گیرد.
در حقیقت، بسیاری از این فلاوانول ها در طول فرآیند تولید حذف می شوند. این بدان معناست که شکلات حاوی مقدار کافی از این مواد شیمیایی گیاهی نیست که بتوان آن را یک غذای سالم دانست.
شکلات همچنین حاوی چربی و قند است، بنابراین باید قسمت های آن کم باشد. اما این کار را انجام می دهد.
دانه های کاکائو سرشار از مواد شیمیایی گیاهی به نام فلاونول هستند. اینها انواع آنتی اکسیدان های گیاهی به نام پلی فنول هستند.
مانند همه آنتی اکسیدان ها، فلاوانول ها مولکول های ناپایدار معروف به رادیکال های آزاد را از آسیب رساندن به سلول های ما متوقف می کنند.

مطالعاتی که در مورد فلاوانولهای موجود در دانههای کاکائو، به ویژه فلاوانول اپیکاتچین، انجام شده است، آنها را با فوایدی برای سلامت قلب مانند انعطافپذیری بیشتر رگهای خونی و کاهش فشار خون مرتبط دانستهاند.
مقالات رسانه ای در مورد فواید شکلات تلخ عمدتاً بر روی فلاوانول های موجود در دانه های کاکائو و شکلات تمرکز دارند، اما وقتی کاکائو به شکلات تبدیل می شود، بسیاری از فلاوانول ها حذف می شوند.
شکلات به دلیل محتوای قند و چربی آن کالری بالایی دارد، بنابراین اگر بیش از حد از آن بخورید می توانید وزن خود را افزایش دهید.
مطالعاتی انجام شده است تا مشخص شود که آیا مقدار کمی شکلات که اغلب خورده می شود، حاوی فلاوانول های کافی (به ویژه اپی کاتچین) است که فوایدی مشابه کاکائو برای سلامتی داشته باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.